یک فرمول ریاضی برای خرید درخت کریسمس 2012
 
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
پيوندها
  • ردیاب خودرو

  • تبادل لینک هوشمند
    برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان مکانیک جندی شاپور دزفول و آدرس mejsu.mihanblog.com. لینکنمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 22
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 22
بازدید ماه : 22
بازدید کل : 11373
تعداد مطالب : 6
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

<-PollName->

<-PollItems->

آمار وبلاگ:

بازدید امروز : 22
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 22
بازدید ماه : 22
بازدید کل : 11373
تعداد مطالب : 6
تعداد نظرات : 2
تعداد آنلاین : 1

خبرنامه وبلاگ:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید


مکانیک دزفول
علمی





یک فرمول ریاضی برای خرید بهترین هدیه کریسمس

یک روانشناس انگلیسی با نزدیک شدن به ایام کریسمس فرمول ریاضی را ارائه کرده است که برپایه آن می‌توان در خصوص خرید بهترین هدیه سال نو برای فرزندان تصمیم گیری کرد.
خرید هدیه سال نو برای عزیزان به خصوص فرزندان یکی از دشوارترین کارهای آخر سال به شمار می‌رود. به همین منظور کلیف آرنال روانشناس انگلیسی دانشگاه کاردیف در اقدامی جالب و عجیب این فرمول ریاضی را ابداع کرده است که به کمک آن می‌توان فهمید کودکان بیشتر دوست دارند از بابا نوئل چه هدیه ای را دریافت کنند.
این روانشناس با انجام یک نظرسنجی از پنج هزار پدر و مادر انگلیسی دریافت که در 65 درصد موارد فرزندان این افراد هدایایی را دریافت می کنند که از آنها استفاده نمی‌کنند. بنابراین بهتر است که پیش از خرید هدیه برای فرزندان، والدین اسباب بازی مورد نظر را برپایه شش معیار بررسی کنند.
به گفته این محقق، برای خرید یک اسباب بازی این معیارها باید مدنظر قرار گیرند: آیا این وسیله به کودک اجازه می‌دهد که به تنهایی با آن بازی کند؟ (متغیر Pi)، یا با دیگران با آن بازی می‌کند (Po)، آیا خلاقیت کودک را تحریک می‌کند (Cr)، آیا تعاملات اجتماعی کودک را توسعه می‌دهد (S)، آیا اسباب بازی موجب تحرک کودک می‌شود (U) و یا می تواند به خواهر و برادرهای کوچکتر نیز برسد (H).
سپس به عنوان ششمین معیار والدین باید تعداد ساعاتی را که در یک هفته کودک از اسباب بازی خود استفاده می‌کند بررسی کرده و این متغیر را با شناسه T نشان دهند. همچنین باید تعداد ماههایی را که اسباب بازی مورد توجه کودک باقی می‌ماند را با متغیر L نشان داد و آن را بررسی کرد. سپس ضرب این دو متغیر را به دست آورده با متغیرهای دیگر جمع و نتیجه را به ریشه مربع هزینه (متغیر C) تقسیم کرد.
به این ترتیب فرمول زیر به دست می‌آید:
TxL+Pi+Po+Cr+S+U+H تقسیم بر ریشه مربع C
نتیجه این فرمول درصد قابل استفاده بودن اسباب بازی را تعیین می کند که در مورد هر کودک متفاوت است.
براساس گزارش فاینشال تایمز، کلیف آرنال در این خصوص اظهار داشت: "می‌دانیم که امسال فشار مالی بالایی بر روی والدین برای خریدهای سال نو وجود دارد. به همین دلیل ما می‌خواهیم نشان دهیم که خرید یک اسباب بازی مفید تنها به قیمت بالای آن وابسته نیست بلکه مهم قابل استفاده بودن آن است. با استفاده از این فرمول می‌توان به اسباب بازیهای مفید با قیمت بسیار پایین رسید."




نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







جمعه 7 بهمن 1390برچسب:, :: 20:31 ::  نويسنده : محمد سفیدگر